• header-4

  Spelen op school

    Meer met minder... 

 • header-1

  Grenzen verleggen

    Als leren vanzelf gaat... 

 • header-2

  Samen spelen

   Samen op avontuur... 

 • header-3

  Sociale werking

   Lekker kletsen op het schoolplein... 

Groen Speelplein 2.0

Themamiddag over het gebruik van een groen schoolplein. Woensdagmiddag 18 mei, Amersfoort Zo’n lekker ‘speelbaar’ groen plein wil iedere school wel! Er zijn er al een boel gerealiseerd en de kinderen spelen er iedere dag de sterren van de hemel. Een feest om naar te kijken! Het mooist is ‘t, als je met zo’n schoolplein een rijke leeromgeving maakt, waar de kinderen een uur per dag extra leren, zonder dat ze het zelf beseffen! 15% pure winst. Een sprong voorwaarts waar de minister alleen maar van kan dromen! Hoe maak je zo’n superrijk plein, waar het curriculum in de klas, verbonden is met de inrichting van de buitenomgeving? Daarover gaat deze inspirerende themadag voor het onderwijs.
Nieuwsgierig? Welkom op deze hands-on middag, waar de ‘what’, de ‘how’ en de ‘why’ alle 3 aan bod komen. De middag wordt verzorgd door Marjon van der Steen (NME-Plaza Nijmegen) en Pjotr Timmerman (HAN Pabo). Beiden hebben uitgebreide ervaring in het onderwijs, waardoor zij in korte tijd veel praktische informatie aan kunnen reiken. Info: www.springzaad.nl en YouTube Kosten en opgave Datum: woensdag 18 mei, 16.00-19.00 uur. Plaats: Amersfoort Kosten: €35,- inclusief koffie, thee, soep en broodjes. Opgave: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Secretariaat Springzaad)

Bron: Tekst Hester

Heeft onze filosofie uw fantasie geprikkeld? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Kindnatuurlijk spelen? We gaan graag vrijblijvend met u om tafel om ons verhaal toe te spitsen op uw specifieke vragen, eisen en situatie.

Neem contact op